Selecteer een pagina

Familietenten

 

Familietent kopen

Een familietent kopen doe je bij Outdoor XL

Familietenten zijn tenten die geschikt zijn voor drie tot acht personen en waar een volwassen persoon rechtop in kan staan. Deze tenten zijn gemaakt om met het gehele gezin comfortabel vakantie te vieren en vooral geschikt voor mensen die langere tijd op een plek blijven. Bekijk onze Top 10 Familietenten

Slaapruimtes

De familietent is de juiste keuze als je kiest voor comfort. Het is namelijk wel zo lekker als je zonder te bukken de tent in kan lopen en rechtop staand in de tent kunt bewegen. Zoals gezegd kan een familietent 3 tot 8 personen herbergen en zijn er aparte slaapruimtes. De scheidingswanden van de slaapruimtes zijn vaak met een rits te verwijderen zodat je deze kunt combineren tot één grote slaapruimte.

Gewicht

Je zult begrijpen dat familietenten natuurlijk wat grotere tenten zijn maar er zijn wel degelijk grote verschillen in gewicht en pakvolume. Er bestaan namelijk tenten die licht in gewicht en klein in pakmaat zijn. De materialen die voor lichtgewicht familie tenten gebruikt worden lijken op de materialen van de kleine lichtgewicht tenten.

Kuipgrondzeil

Bijna alle familietenten hebben tegenwoordig een vast kuipgrondzeil. Het kuipgrondzeil zorgt ervoor dat water, tocht en ongedierte zoveel mogelijk buiten de tent blijven. Het gebruikte tentdoek varieert van polyester, katoen / polyester tot volledig katoen. Diverse modellen zijn uitgevoerd met een luifel.

Bekijk onze Familitenten