Selecteer een pagina

Outwell Corvette 7AC

(1 klantbeoordeling)

De Outwell Corvette 7AC is een ruime 6 tot 7 persoons opblaasbare tunneltent van polyester. Het buitendoek heeft getapete naden en een waterkolom van 5000 mm. De Corvette 7AC heeft een grote luifel, die volledig afsluitbaar is, zodat er een extra ruimte ontstaat van 450 x 200 cm. de leefruimte zelf is al 280x 450 cm.

Bekijk en koop de Outwell Corvette 7 AC bij Outdoor XL

 

Categorie├źn: , ,

Beschrijving

De Outwell Corvette 7AC is een ruime 6 tot 7 persoons opblaasbare tunneltent van polyester. Het buitendoek heeft getapete naden en een waterkolom van 5000 mm. De Corvette 7AC heeft een grote luifel, die volledig afsluitbaar is, zodat er een extra ruimte ontstaat van 450 x 200 cm. de leefruimte zelf is al 280 x 450 cm.

De slaapcabines zijn extra lang, 250 cm, en de tussenschotten kunnen desgewenst weggerold worden, waardoor de ruimte naar eigen inzicht in te delen is. De Corvette 7 AC is een bijzonder ruime gezinstent, die ook bij slecht weer een fijn onderkomen is. Voor de zomerse nachten hebben de slaapcabines extra verduisterende Night Sky Ceilings en een warmte-reflecterende coating.

Bekijk en koop de Outwell Corvette 7 AC bij Outdoor XL

 

1 beoordeling voor Outwell Corvette 7AC

  1. Wouter

    Heerlijk ruime gezinstent met donkere en lange slaapcabines. Met een beetje goede wil kunnen er zeven personen een goede slaapplek vinden in deze Outwell.

Een beoordeling toevoegen