Selecteer een pagina

Outwell Alabama 7P

(1 klantbeoordeling)

De Outwell Alabama 7P is een ruime 7-persoons polyester oppomptent, met getapete naden en een waterkolom van 6000 mm. De tent heeft 3 slaapcabines (2 Royal slaapcabines met een lengte van 250 cm en 1 gewone slaapcabine van 190 cm lang). De slaapcabines zijn voorzien van Night Sky Ceilings (dus extra verduisterd), en een warmte-werende coating, om het klimaat in de tent te optimaliseren.

Bekijk en koop de Outwell Alabama 7P bij Outdoor XL

 

Categorie├źn: ,

Beschrijving

De Outwell Alabama 7P is een ruime 7-persoons polyester oppomptent met getapete naden en een waterkolom van 6000 mm. De tent heeft 3 slaapcabines (2 Royal slaapcabines met een lengte van 250 cm en 1 gewone slaapcabine van 190 cm lang). De slaapcabines zijn voorzien van Night Sky Ceilings (dus extra verduisterd), en een warmte-werende coating, om het klimaat in de tent te optimaliseren.

De ruime luifel/voortent is volledig afsluitbaar en heeft grote ramen die veel licht binnen laten en een goed uitzicht op de omgeving bieden. De tent heeft 3 grote deuren met gaas, voor een optimale ventilatie. De vele ritsjes voor de kabeldoorvoer maken het mogelijk op elke gewenste plaats in de tent een stroomaansluiting te hebben.

Bekijk en koop de Outwell Alabama 7P bij Outdoor XL

 

1 beoordeling voor Outwell Alabama 7P

  1. Wouter

    Wat een ruime tent is dit! Hij biedt met drie cabines plaats aan maar liefst zeven personen.

Een beoordeling toevoegen