Selecteer een pagina

Falco Havik 4000

(1 klantbeoordeling)

De Falco Havik 4000 is een ruime familietent en middenmaat uit de Havikserie van Falco. Deze serie bestaat uit drie modellen: de Havik 3200, de Havik 4000 en de Havik 4600. Kenmerkend voor de tenten uit de Havik serie is de diepe (afritsbare) voorluifel met dichte zijwanden.

Bekijk en koop de Falco Havik 4000 bij Outdoor XL

 

Categorieën: ,

Beschrijving

De Falco Havik 4000 is een ruime familietent en middenmaat uit de Havikserie van Falco. Deze serie bestaat uit drie modellen: de Havik 3200, de Havik 4000 en de Havik 4600. Kenmerkend voor de tenten uit de Havik serie is de diepe (afritsbare) voorluifel met dichte zijwanden. Door de extra voorpanelen aan de voorzijde luifel, de dichte zijwanden van de luifel met afneembare slikranden, biedt de Havik-luifelruimte onder alle weersomstandigheden comfort.

Door de (optionele) voorwanden te gebruiken kan de voorluifel zelfs volledig worden afgesloten waardoor een enorme binnenruimte ontstaat. Voor wie echt het maximale uit een Havik wil halen is er zelfs nog een aanritsbare zonneluifel voor deze toch al niet kleine familietenten.

Doordat de Falco tenten voorgebogen tentstokken hebben die door een metalen power-grip klem in hoogte verstelbaar zijn, kunnen de boogstokken in Falco tenten zeer goed onder spanning worden gezet. Dit systeem is uniek voor Falco tenten en bij geen ander merk kunnen de stokken onder een dergelijke spanning worden gezet. Door deze spanning staan alle Falco tenten zeer stabiel. Zo stabiel dat scheerlijnen aan zijkanten van de tent gewoon overbodig zijn. Op de kampeerplaats gaat dus geen ruimte verloren aan zijscheerlijnen!

Het buitendoek van de Falco Havik 4000 is zoals bij alle Falco tenten gemaakt van Ten Cate Residential doek. Dit tentdoek zowel voor kort verblijf (zomervakanties) als langer verblijf (een vaste plaats voor een langere periode) kamperen zeer geschikt. Bij Ten Cate Residential doek kunnen geen lekkages ontstaan als u tegen het doek aan komt tijdens regen. Ten Cate Residential tentdoek is ademend, vochtregulerend en blijft mooi van kleur. De acrylaat coating zorgt ervoor dat het tentdoek uitstekend waterdicht is en blijft.

Bekijk en koop de Falco Havik 4000 bij Outdoor XL

 

Extra informatie

Diepte

800 cm

Breedte

400 cm

Hoogte

210 cm

Gewicht

48 kg

Buitentent

Ten Cate All Season Residential

Binnentent

100% Katoe

Grondzeil

Geplastificeerd met polyester inlage. Afritsbaar.

Stokken

Verstelbare Aluminium boogstokken 30 x 1.4 mm. Tevens zijn de boogstokken in hoogte verstelbaar. (Power-grip klem)

Inbegrepen

Draagtas, haringen, spanbanden

1 beoordeling voor Falco Havik 4000

  1. Wouter

    Weliswaar de middenmaat uit de Falco Havik serie, maar het formaat liegt er niet om. Met een diepte van maar liefst 8 meter is dit gewoon een grote tent. Het gewicht blijft net onder de 50 kilo.

Een beoordeling toevoegen