Selecteer een pagina

Eureka Sentinel 2 SUL

(1 klantbeoordeling)

De Eureka Sentinel 2 SUL is een lichtgewicht tweepersoonskoepeltent. Met een gewicht van maar 2.4 kg is deze ideaal voor trekkertochten per voet of motor. De lange binnentent en steile wanden vergroten de ruimte in de tent tot een hoogte van 120cm. De lange binnentent is geschikt voor langere mensen aangezien deze 2.30 lang is. De steile wanden vergroten de ruimte in de tent. De dwars op de ingangen geplaatste stand-up fans zorgen voor extra ventilatie.

Bekijk en koop de Eureka Sentinel 2 SUL bij Outdoor XL

 

Categorieën: ,

Beschrijving

De Eureka Sentinel 2 SUL is een lichtgewicht tweepersoonskoepeltent. Met een gewicht van maar 2.4 kg is deze ideaal voor trekkertochten per voet of motor.

De lange binnentent en steile wanden vergroten de ruimte in de tent tot een hoogte van 120cm. De lange binnentent is geschikt voor langere mensen aangezien deze 2.30 lang is. De steile wanden vergroten de ruimte in de tent. De dwars op de ingangen geplaatste stand-up fans zorgen voor extra ventilatie. De tent heeft een makkelijk opzet systeem zodat het opzetten maar 5 a 10 minuten duurt. De focus ligt niet alleen het gewichtreductie maar ook in robuustheid en lange levensduur. Een solide, lichtgewicht tent voor vrijwel alle omstandigheden geschikt.

Optineel bij te kopen is de De Eureka Sentinel 2 footprint. Deze Footprint past precies onder de Sentinel 2 SUL tent. Niet alleen wordt U hierdoor beschermd tegen stenen, scherpe takken of dennennaalden, maar ook tegen modder en grondwater. Door gebruik van de Footprint heeft u minder last van condens, die ontstaat door verdamping van vocht uit de grond. Kan ook worden gebruikt als tarp om u uit de regen, wind of zon te houden.

Bekijk en koop de Eureka Sentinel 2 SUL bij Outdoor XL

 

Extra informatie

Buitentent

30D siliconized PU Nylon min. 2000mm

Binnentent

20D Nylon R/S B/R

Grondzeil

40D Ripstop nylon, min. 10.000mm TPU lamination, fire-retardant

Stokken

9mm. DAC Featherlite NSL Aluminium poles

Inbegrepen

Draagtas, lichtgewicht haringen

Gewicht (kg)

2,1 kg

Hoogte

120 cm

Diepte

320 cm

Breedte

230 cm

Video

1 beoordeling voor Eureka Sentinel 2 SUL

  1. Wouter

    Met een gewicht van minder dan 2,5 kg merk je bijna niet dat je dit lichtgewicht wonder van Eureka bij je hebt.

Een beoordeling toevoegen