Selecteer een pagina

Bardani Airwolf 4000 TC

Onze nummer 2 van de Top 10 Familietenten is de Bardani Airwolf 4000 TC tent. Het is een praktische en ruime familie oppomptent en geschikt voor 5 personen, die verdeeld zijn in twee binnententen. Door het oppompsysteem is de tent simpel en snel op te zetten.

Indeling

De indeling van deze familietent is zeer praktisch. De vaste luifel biedt veel ruimte en voldoende bescherming tegen de elementen. De luifel beschikt over twee oprolbare zijwanden en een gaasvoordeur. De voorruimte van de Bardani Airwolf 4000 TC heeft alle mogelijkheden voor een prettig verblijf, bijvoorbeeld bij warm, regenachtig en stormachtig weer. Maar ook zeker in de avonduren kan je verblijven zonder last te hebben van insecten.

bardani airwolf 4000 tc

De tent heeft 2 deuren en een voorwand die uitgevoerd zijn met horrengaas. Ook is de tent voorzien van een mooi ventilatiesysteem dat ook permanent te gebruiken is. Dit zorgt voor een prettig binnenklimaat.

Materialen

De binnen- en buitentent van de Bardani Airwolf 4000 TC zijn gemaakt van ademend katoen/polyester. De tent wordt standaard geleverd met een vast Oxford polyester grondzeil in het leefgedeelte en onder de binnentent, met een waterkolom van 5000 mm.

Kenmerken

Algemeen
– Compleet uitgerust
– Veel ventilatiemogelijkheden
– Enorm opzetgemak (tent staat in ‘no-time’)
– Lange levensduur

Buitentent
– Vaste luifel
– Technical Cotton 185 gr/m2
– Oppompbare luchtslangen en aluminium voorboog.
– Oprolbare zijwanden luifel
– PVC gecoat meshwand in luifel
– Ground Air Controle voor extra ventilatie.

Binnentent
– Oxford polyester kuipgrondzeil met 5000 mm waterkolom
– Technical Cotton binnendoek
– Horrengaas in de deuren
– Vast kuipgrondzeil

Bardani Airwolf 4000 TC kopen

Bekijk en koop de Bardani Airwolf 4000 TC bij Outdoor XL

Bekijk ook

Top 10 Familietenten